Dari hati, sampai ke hati. :)

Photobucket

Malu brtanya sEsAt jalaN.....

Loading...

ukhwahfiLlah..^_^

Tuesday, December 13, 2011

SPM?yang lagi besar menanti..

Assalamualaikum wa salam mahabbah..

AlhamduliLlah,alhamduliLlah,alhamduliLlah..

berakhir sudah perjuangan SPM,sijil pelajaran malaysia..namun awas!ada satu lagi SPM yang menanti semua,tak mengira umur,pangkat walhal darjat..yakni Sijil Padang Mahsyar..AllahuAkbar..dah banyak buat 'latih tubi' dengan amalan soleh sahabat2?sama2 muhasabah,insyaAllah..

apa yang penting,sekarang tinggal tawakkal..dan pasti,doa..doa itu sebagai senjata..moga2 sahaja llembut hati pemeriksa memeriksa kertas2 kami..dan walau apa pun natijah nya nanti,moga2 pasrah dalam ketentuanNya..Dia Maha Mengetahui bukan?


apa yang nak kongsi dekat sini,a nice statement from sahabiah..
'kita sebelum ni dah berhempas pulas memikirkan cara menyelesaikan permasalahan add math dll..sekarang masanya pulak kta kena perah otak memikirkan masalah ummat..'

Allah..besar tu..mujahadah yang teguh diperlukan.ayyuhal syabab!fastabiqul khairat!

bicara elya : moga dijauhkan dari pembaziran masa sepanjng cuti ni..doa2kan perancangan dipermudah ye..syukran.. :)

3 coretan hati:

tajnur said...

Assalamualaikum wbt
AlHamdulillah segala2nya telah selesai. InsyaAllah semoga segala2nya beroleh dgn keputusan yang baik! Sama2 berdoa kearah itu.

penGemiS rEDHA Ilahi....~ said...

Waalaikummussalam wbt..jazakiLlahu khairan kathir ya ukht..Amin! :)

Anonymous said...

or you could use Soalan pdang Mahsyar ( picked from ust azhar )