Dari hati, sampai ke hati. :)

Photobucket

Malu brtanya sEsAt jalaN.....

Loading...

ukhwahfiLlah..^_^

Wednesday, December 1, 2010

syukran..appreciate it.. :)

Assalamualaikum wa salam ceria2 selalu..
kali ni post award..
pertama dari ukht athirah dan sekali dengan ukht madihan..syukran dear..uhibbukumaliLlah!!


~qalbukudijari/athirah yg trsyg : nice,comey,byk cite psl ukhwahfiLlah dgn 2a3 n bakal 3a3..bgs3..keep it up dear..=)
~suarapenawar/ukht madihan : mmntgkan kualiti drpd kuantiti..mabruk ukht..teruskan perjuangan..=)

2) Nama bl0g anda dan kenape letak name tu .

~Cintaku hanya pada Allah dan RasulNya...sbb cintaku hanya pada Allah dan RasulNya,insyaAllah..=)

3) Nama URL bl0g anda dan datang dari mane idea itu .

~ www.elya-mujahadah.blogspot.com
~cuma memikirkan keunggulan bermujahadah yang dihiasi mehnah namun, indah..=)

4) Apakah method dalam penulisan blog anda .

rase2?
~semoga bermanfaat..amin..=)

5) Apakah perasaan anda melihat blog orang cantek dan menarik sedangkan anda tidak
~cuba membaik pulih agar wujud persaingan sihat dan tak sakit mata memandang..kalau x,tawaduk je lah kan..laisa takabbur..=)

6) Bilakah blog anda diwujudkan ?

3/12/2009
~bakal menjejak usia setahun..
sanah helwa blog!!

7) Siapakah orang pertama tahu dan menjadi follower blog anda .
~kalau x silap,
tahu : wardatuljannahku,farah raihan...(pemangkin semangat yang paling kuat utk buat blog..syukran dear..)
follow : farhah nabilah,ikut ym id..syukran jazilan..miss u liLlah ukht..=)

8) Sila tag 5 nama lain untuk menerime award tersebut dan forwardkan syarat-syarat ni .

tafaddal,kepada yang bisa mengambil..mge merapatkan ukhwah,insyaAllah..
________
kedua dari ukht sabrina tersayang..syukran jazilan..jazakiLlah..=)


1) berikan ucapan untuk orang yang bagi award nieyh.

~Syukran jazilan ya ukht Sabrina..sayang dan rindu sab liLlah..rindu liqo' jugak..=)

2) saye rase award tuh , cantek sangad ? cantex ? cantex sikit ? okee-okee je ? buruk sikit ? buruk ? buruk banyak ?

jamilah jiddan5!suke pink..mmg adorable..

3) kalau saye baek , tag 5 orangg :)

tag,tag,tag,tag,tag..=)


bicara elya : masih menanti-nanti anjakan paradigma dalam lubuk hati..hurmmm...

0 coretan hati: