Dari hati, sampai ke hati. :)

Photobucket

Malu brtanya sEsAt jalaN.....

ukhwahfiLlah..^_^

Friday, October 15, 2010

pengharapanku ...

"Perumpamaan orang yang mengambil perlindungan selain Allah adalah seperti labah-labah membuat rumah.Dan sesungguhnya rumah yang paling lemah ialah rumah labah2,sekiranya mereka mengetahui."-Surah al-ankabut : 41

Asdiqa'i,dalam fasa-fasa hidup,kita pasti mengalami rasa sedih, payah dan lemah..La taqlaq,jangan bimbang..setiap ujian ada hikmahnya sementara mati itu seperti sabda Nabi seperti 2 jari telunjuk dan tengah,bersedialah...

(bicara ukht yang sgt ku rinduiii ;> )


dalam meniti hari yang indah,hadirnya mehnah menghiasi, menjadi pelangi buat mentari..terus dan teruslah berharap pada Yang Maha Mengetahui..

doa2kan elya dan sahabat-sahabat yang bakal menghadapi imtihan akhir tahun.moga2 bekal yang dibawa cukup dan membuahkan natijah yang mumtaz..amin...Rabbana Yassir wa la tu'assir Ya Karim, Ya arhamarRahimin..menuju medan perjuangan,takbir!ALLAHUAKBAR!!

~oleh yang demikian, mungkin post tertangguh seketika..asif atas kesulitan..tapi jangan pernah bertangguh dlm pencarian cinta Ilahi wahai pemegang panji2 Islam yang ku rindui fiLlah!!
salam mahabbah fiLlah..=))

0 coretan hati: